Geometric shape

De Slimste Ronde

35 industry leaders mee op pad
Exclusieve toegang tot topbedrijven
3 dagen om nooit meer te vergeten

Vlaanderen innoveert!

Silicon Valley, China, Oslo - wereldhoofdsteden van innovatie. Maar kijk niet te ver weg, want Vlaanderen barst van vernieuwing.

Ga met ons mee op een driedaagse tour door Vlaanderen en ontdek de meest spraakmakende innovaties van dit moment. Van grootmachten zoals Port of Antwerp-Bruges en imec tot de bruisende start-up en scale-up scene; we duiken erin.

Ontdek hoe lama-genen bijdragen aan gewasbescherming, proef een sportbier en verbaas je over zonnepanelen op zee.

Samen met een select gezelschap krijg je een exclusieve kijk in de wereld van Vlaamse vernieuwers. Geen toekomstdromen, maar hier en nu in ontwikkeling.

Vlaanderen op wereldniveau

Tijdens onze drie dagen willen we samen met jou verkennen hoe we dit in praktijk brengen. We zoomen in op vier domeinen: Data, Gezondheid, Energie en Entertainment.

Data: De drijvende kracht achter onze economie. Het stimuleert technologische vooruitgang en opent nieuwe deuren. Maar samenwerking is cruciaal. Ontdek bij experts zoals imec hoe we dit in Vlaanderen meesterlijk aanpakken.

Gezondheid: Vlaanderen staat hier bekend als een wereldspeler. Kunnen we binnenkort cellen printen? Hoe maken we bier drinken gezonder? Hoe helpen lama's hierbij? De symbiose tussen data en gezondheid speelt hierin een cruciale rol. Stel je een persoonlijke datakluis voor elke Vlaming voor om hun gezondheid te bewaken - geweldig, toch?

Entertainment: Verre van een bijzaak. We hebben topfestivals en mediabedrijven. Maar wist je dat Barco baanbrekende technologieën ontwikkelt die wereldwijd worden toegepast? Of dat Vlaanderen een van de beste gaming-opleidingen ter wereld heeft?

Energie: Iedereen begrijpt het belang hiervan. We weten allemaal dat fossiele brandstoffen passé zijn, maar hoe ver zijn we met de transitie naar duurzame bronnen? Tijdens deze tour duik je dieper in het onderwerp. Bezoek het hart van een windmolenpark en ontdek enkele van de meest innovatieve ontwikkelingen in Europa.
Download programma

Fun facts:

We gaan dineren in één van Vlaanderen’s beste restaurants
We halen je thuis op en zetten je ook weer af, met in Vlaanderen gebouwde elektrische wagens
Luister naar, en spreek met bedrijfsleiders over hun uitdagingen

Mis dit niet

Van 13 tot 15 maart, doorheen Vlaanderen.
Prijs: €4.999 (excl. BTW)

Inbegrepen:
- Hotel onvernachtingen
- Ontbijt, lunch & dinner
- We halen je thuis op, en zetten daar ook weer af